Om Oss

 

Lassens Hverdagshjelp AS er en liten familiebedrift som så dagens lys i 2010.

 

Vi brenner for at eldre og enslige skal opprettholde en trygg, enkel og verdig hverdag. Samtidig ønsker vi å være en støttespiller for pårørende som bor langt unna eller av ulike årsaker ikke har mulighet til ha den fysiske nære kontakt med sine kjære. Vi ønsker rett og slett være en hjelpende hånd.

 

Vi stiller med godt voksne personer som har lang erfaring med både hus og hagehold. Vi har tro  på en fast kontaktperson for våre kunder og mange hos oss har fått besøk av den samme hjelperen i over 10 år. Det er for oss en stor tillitserklæring.

 

Befolkningen vår blir eldre og eldre og det er mange som ønsker å bo hjemme lengst mulig. Vi ønsker å bidra til og tilrettelegge for at at dette kan la seg gjøre.

 

Lassens hverdagshjelp er en lokal omsorg og hjemmehjelps bedrift, som er dedikert til å gi omsorgsfulle og pålitelige tjenester til våre kunder. Vårt team består av av dedikerte og omsorgsfulle ansatte som er klare til å bistå med alt fra praktisk hjelp til sosialt samvær.

 

Vi utfører oppdrag i alle områder. Intet sted er for langt borte for oss. Vi er i stadig utvikling og får flere og flere arbeidsoppgaver. Vi utfører alt av forfallende arbeid i og utenfor hus og hage.