Våre omsorgsarbeidere

 


Ann Kristin: er grunder og idèmaker bak Lassens Hverdagshjelp as. Hun fikk ideen til konseptet da hun på et tidspunkt i 2010 gikk litt lei av sin vanlige “ kontorjobb” og søkte en dypere mening med tilværelsen. Hun hadde et brennende ønske om å hjelpe andre mennesker som trenger ekstra omsorg og bistand. Hun har alltid trivdes veldig godt i eldres selskap og brenner for at deres tilværelse skal bli best mulig. Ann-Kristin har et stort hjerte og er en god samtalepartner med et lurt glimt i øyet. Hun strekker seg langt for å kunne bidra til at kunden opplever hverdagen litt enklere. Målet er å opprettholde en god og langvarig kontakt med kunden. Ingen jobb er for liten eller stor. Det er også viktig for henne at de pårørende blir fornøyd og føler seg trygge og ivaretatt. Kristin møter du stort sett som kunde i Sarpsborg og omg.

 

 

Lars Ove: er grunder av firmaet sammen med Ann Kristin og fungerer som Daglig Leder. 

Han har sin bakgrunn fra Tolletaten. Der jobbet han i 21 år, før han bestemte seg for å satse alt på Lassens Hverdagshjep. Han fungerer også som vaktmester og altmuligmann og trives godt med hagestell, snørydding og oppgaver som har med utearealer å gjøre.

 

 

 

 

 

May-Britt: er vår representant i Moss. Hun har en lang erfaring fra privat sektor som bl.a  kontormedarbeider. Ble en del av teamet i 2015 og har vist seg som en svært pliktoppfyllende  og muliggjørende omsorgsarbeider. Hun er svært dedikert til oppgaven av å hjelpe eldre og andre som har behov og stortrives med å møte mange spennende mennesker. May Britt er god på å skape gode relasjoner og trygge rammer i hverdagen. Hun oppleves som svært nøyaktig og løsningsorientert. Vi får bare gode tilbakemeldinger fra hennes kunder, som har hun hatt siden hun startet i 2015, og det er jo en stor tillitserklæring .

 

 

Cecilie : ble med på laget i 2023 og fungerer både som omsorgsarbeider ute hos kunden og administrativt som vår Markedsansvarlig. Hun har sin bakgrunn bl.a fra reiseliv, coaching, event og prosjektledelse. Etter mange år med kundeservice i bedriftsmarkedet er hun nå opptatt av å yte god omsorg til de som trenger det aller mest, nemlig de eldre og enslige. Hun motiveres av å kunne utgjøre en forskjell og skape litt hverdagsmagi med fokus på omsorgsarbeid og sosiale opplevelser for eldre og andre som har behov for ekstra støtte i hverdagen. Det kan også være som turvenn på reise eller til andre sosiale, aktiviteter og møteplasser. Mellommenneskelige relasjoner har vært en viktig rød tråd i alle hennes yrkesvalg. Cecilie er en person med mye omsorg og gi og har stor forståelse for andres reise og livssituasjon. Hun har ansvaret for våre kunder i Fredrikstad og Hvaler.